algemene voorwaarden

Pluimage
Grote Kromme Elleboog 14
9712 BK Groningen
050-3182190
info@pluimage.nl
www.pluimage.nl
is eigendom van: Jacquelien Sluis.
KvK: 02045274
BTW: NL 0695.66.343.B.01 .

Door artikelen via de webshop van Pluimage te bestellen, accepteert u onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen
Alle prijzen zijn in Euro’s exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
Ik probeer zorgvuldig te zijn in de omschrijving van de artikelen en de bijbehorende prijzen. Zijn daarbij toch onverhoopt fouten gemaakt dan houd ik mij het recht voor een bestelling niet te leveren.  U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Voorradigheid
Van sommige producten zijn slechts 1 of enkele gemaakt of in het bezit van Pluimage.  Het kan voorkomen dat het product net door een ander is besteld.  Er wordt dan z.s.m. met u overlegt over nabestellingen of andere mogelijkheden.

Garantie
Ik bied drie maanden garantie bij normaal gebruik, zulks ter beoordeling van mij.
Ik probeer altijd met u tot een goede oplossing te komen.
De aflever bon is uw garantie.
In geval van garantie zijn de verzendkosten voor rekening van Pluimage.

Retourneren
Bij een aankoop via de webshop heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Binnen deze tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden in originele staat en in de originele verpakking terugsturen. Ik zal, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van mij. In geval het gekochte teruggestuurd wordt zijn de verzendkosten  voor rekening van de klant tenzij anders overeengekomen.
Voor u op maat gemaakte artikelen worden niet retour genomen.
Mocht de maat niet juist en aan ons te wijten zijn dan zal  het artikel alsnog op maat gemaakt worden. Dit kan alleen binnen 30 dagen na aankoopdatum. Een kopie van de factuur dient meegezonden te worden.
Indien de oorzaak bij mij ligt, zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Onjuiste zending
Indien na ontvangst blijkt dat de zending onjuiste artikelen bevat, incompleet is of anderszins afwijkt van uw bestelling dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail of telefonisch te melden. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met u op om na te gaan hoe e.e.a. opgelost kan worden.
Indien de oorzaak bij mij ligt, zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Betaling
Vooraf te voldoen op rekening NL44 ABNA 0570875420
t.n.v.   Pluimage
Is het bedrag niet binnen 14 dagen bijgeschreven dan wordt de bestelling geannuleerd.

Privacy
Pluimage gaat zorgvuldig met Uw gegevens om. Ik garandeer u dat deze nooit ter beschikking zullen worden gesteld aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend bewaard ten behoeve van de verzending van de bestelling.

Afwijkingen
In uitzonderlijke gevallen kan Pluimage.nl er voor kiezen om af te wijken van bovenstaande werkwijze. Ik zal in dat geval contact met u opnemen.
Verandering
Pluimage.nl behoudt het recht deze voorwaarden te veranderen.
Disclaimer
De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld maar ik kan niet de juistheid van de informatie garanderen. Ik kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten, onjuistheden of anderszins voor de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.
©2016, Jacquelien Sluis, Alle rechten voorbehouden